crest Whitening Strips

Gepubliceerd dec. 06, 21
6 min read

Whitening Strips Kopen - Stralend Witte Tanden

Gleamwhite Advanced Teeth Whitening StripsTanden Bleken
Tandenbleek Strips Online BestellenTeeth Whitening Strips - Wittere Tanden - Zonder Peroxide

Als je die niet goed gebruikt, kun je je tandvlees en glazuur beschadigen. Tot slot: strips zijn minder effectief dan een gel, omdat de werkzame stof niet tussen de tanden komt. Een dikke gel is bovendien vaak minder effectief dan een dunnere gel, omdat deze niet goed kan doordringen in de tanden.

Zelf bleken of tandarts? Twijfel je of je zelf je tanden wilt bleken, of dat je dat liever door de tandarts laat doen? Iets om op te letten zijn de (12 tips voor het krijgen van witte tanden). Bleken bij de tandarts kost zeker enkele honderden euro’s. Kies je ervoor om je tanden zelf te bleken, dan liggen de kosten lager.

Is Tanden Bleken Veilig?

Tandartsen gebruiken vaak een product met waterstofperoxide, terwijl je thuis producten met andere ingrediënten kunt gebruiken. Sinds 2012 mogen tandartsen een gel van waterstofperoxide gebruiken met maximaal 6 procent waterstofperoxide (Tandenbleekset Kopen om Wittere Tanden Te Krijgen?). Een hoger percentage bleek onveilig voor de tanden. Dit zorgt niet voor het spectaculaire effect waar gels met een hoger percentage waterstofperoxide wel voor zorgden.

Een thuisbleekgel en de gels die gebruikt worden in beautysalons en door mondhygiënisten mogen maar maximaal 0,1% waterstofperoxide gebruiken. Dit is om een blekend effect te verkrijgen. Bedenk ook even dat tanden bleken niet een kwestie is van één keer doen en klaar. Je tanden blijven altijd verkleuren, door veroudering en door je eten en drinken, dus je zult een bleekbehandeling moeten doen.

Mijn Ervaring Met Gleamwhite Whitestrips

In totaal ben je dan al gauw tussen de 300 en 600 euro kwijt. Uiteraard is het mogelijk om tandenbleek-sets in Azië of de Verenigde Staten te bestellen, die vaak wel een veel hoger percentage waterstofperoxide bevatten. Dat vinden wij geen goed idee. Niet voor niets zijn de toegestane concentraties in Europa verlaagd.

Bovendien is vaak niet duidelijk welke ingrediënten er nog meer inzitten. Aangezien chemicaliën via je mondslijmvlies razendsnel in je bloedbaan terechtkomen, vinden we het geen aanrader. Vanwege de enorme vraag naar veilige thuisbleek-sets hebben wij onlangs een groot aantal middelen getest. Hierbij hebben we gekeken naar de effectiviteit, het daadwerkelijk witter worden van je tanden, en de veiligheid voor je tanden, je tandglazuur, je tandvlees en je algehele gezondheid.

Veilig Tanden Bleken: Hoe Doe Je Dat?

Zodra je je tanden hebt gebleekt, ga je immers weer voedsel en drank tot je nemen die verkleuringen veroorzaakt. Het is net als een wit T-shirt, ook dat maak je niet één keer schoon, maar moet je na gebruik steeds weer wassen - Crest Whitestrips Bestellen - Veilig Thuis je tanden bleken met. Wil je blijvend witte tanden via een eenmalige ingreep, dan moet je bij de tandarts vragen om facings, ook wel veneers genoemd.

Dit is een kostbare zaak, die niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig kun je met aandacht en de juiste middelen ook je tanden perfect wit maken en vervolgens ook wit houden. De producten uit de onderstaande Top 10 zijn effectief en veilig. Welk product kan ik wel veilig thuis gebruiken? Gelukkig zijn er middelen verkrijgbaar waarmee je gemakkelijk zelf je gele tanden witter kunt maken.

Whitening: Wat Zijn Je Mogelijkheden?

Deze maakt gebruik van ftalimidoperoxycapronzuur (). Dit middel is even effectief als peroxide, maar veel milder. Het geeft geen bijwerkingen. Meerdere onderzoeken, waaronder deze, hebben dat aangetoond. Daarnaast gebruikt de Julibrite Whitening Kit hydroxyapatiet (). Dit is een lichaamseigen mineraal waar een groot deel van onze botten, en ook onze tanden en kiezen, van zijn gemaakt.

Het sluit de open dentine tubuli en gaat zo gevoeligheid tegen. In Japan is HAP al 40 jaar in gebruik als alternatief voor fluoride. Het blijkt net zo effectief of effectiever te zijn. Waarop is de Top 10 gebaseerd? De redactie heeft 28 middelen tegen gele tanden getest op de volgende eisen: HET BESTE PRODUCT TEGEN GELE TANDEN: maakt geen gebruik van (waterstof)peroxide bevat geen agressieve ingrediënten die schade kunnen aanrichten in de mond schuurt niet of slechts mild maakt geen gebruik van LED-licht of UV-licht komt zo veel mogelijk op alle plekken in de mond: niet enkel aan de voorkant van de tanden, maar ook tussen de tanden en kiezen 1 Juli, Brite Whitening Kit Met afstand het beste middel om je gele tanden witter te maken is wat ons betreft de Juli, Brite Whitening Kit.

Gleamwhitestrips De Beste Kwaliteit Online Bestellen

PAP is bewezen net zo effectief als peroxide, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen. Door het toegevoegde natuurlijke en lichaamseigen mineraal HAP wordt je tandglazuur bovendien geremineraliseerd. Je gebit wordt dus niet alleen witter, maar ook sterker. Juli, Brite is erg effectief: een klinische studie gaf aan dat tanden gemiddeld maar liefst 5,8 tinten witter worden van het middel en soms zelfs dus nog witter.

Nieuws White Shine Over Tanden Bleken En Witte Tandencrest Luxe Whitestrips Professional Effects

Doe vervolgens de gel in de mal en houdt dit twaalf minuten in je mond. Hierna haal je de mal uit je mond, spoel je deze om met water en kun je de volgende dag alles herhalen. De thuis-bleekkuur van Juli, Brite duurt 10 dagen, met een dagelijkse sessie van 12 minuten.

crest Luxe Whitestrips Professional Effects

Een mal voor je onder- en bovengebit (Crest Whitening Strips online bestellen, De beste kwaliteit). Deze maak je vooraf makkelijk op maat een bijgeleverde tray. Een box om de mal in te gebruiken. Erg handig is dat de Juli, Brite Whitening Kit een kleurstalen-kaart bevat, waarmee je voordat je begint de kleur van je tanden kunt vastleggen. Zo kun je na afloop van de kuur controleren hoeveel tinten jouw tanden witter zijn geworden.

Mocht je de kuur nog eens willen herhalen, dan hoef je alleen de navulling met tweecomponentenspuiten te kopen. Tanden bleken thuis - Witte tanden. Makkelijk, goedkoop en milieuvriendelijk. De p, H-waarde van Juli, Brite is trouwens ook helemaal in orde: 5,5, dus net zo zuur als speeksel. Kortom: een heel mooi nieuw product, dat niet alleen volledig veilig is voor je tanden en ze witter maakt, maar ze ook nog eens gezond houdt.

Tanden Bleek Strips

Met de juli, Brite Whitening kit kun je tanden tijdens één kuur van 10 dagen tot wel 8 tinten witter maken. Een klinische studie gaf gemiddeld 5,8 tinten witter aan. Dit doet zeker niet onder voor een bleek-behandeling bij de tandarts, die gebonden is aan het toegestane percentage van 6% waterstofperoxide.

De voordelen op een rij: Allereerst is de juli, Brite Whitening kit volkomen veilig. In plaats van het bijtende waterstofperoxide wordt het veel mildere bleekmiddel PAP gebruikt. Bovendien wordt je tandglazuur tijdens het bleken zelfs geremineraliseerd (hersteld) door HAP - GleamWhite 3D Whitening Strips - Tandenbleker. Deze stof maakt je tanden niet alleen sterker, maar ook gladder.

Tandenbleker Kopen? Alle Tandenblekers Online

In tegenstelling tot waterstofperoxide kun je de juli, Brite kuur zonder problemen herhalen. Je tanden kunnen dan tot maar liefst 10 tinten witter worden terwijl ze tegelijkertijd niet zwakker, maar juist sterker worden. Gelijkmatige, egale bleking. Met name strips op basis van waterstofperoxide geven het risico op onregelmatig gebleekte tanden.

Deze mal maak je vooraf gemakkelijk op maat met een speciale, bijgeleverde tray. Deze mal, of “lepel” zoals het bij de tandarts wordt genoemd, bewaar je in de meegeleverde box en kun je vaker gebruiken. Als je de kuur nog eens wilt herhalen hoef je alleen de navul-verpakking met tweecomponenten-spuiten te kopen.

crest Whitening Strips Kopen - Gleamwhite Whitestrips Nr. 1Gemakkelijke herhaling: zoals boven gemeld, hoef je voor een herhaling alleen de navulling met tweecomponenten-spuiten te kopen. De overige benodigdheden heb je al in huis. Kortom: de juli, Brite Whitening kit is dè manier om je tanden op een veilige manier 10 tinten witter te maken. Wil je weten hoe de werkzame ingrediënten PAP en HAP werken? Lees dan de veelgestelde vragen hieronder.

Meer van Voordelen

Navigation

Home

Latest Posts

Grondkabel 3 Aderig

Published Jan 25, 22
8 min read

Hotel Boxspring

Published Jan 25, 22
8 min read

Bedden Online Kopen? - Morgen In Huis

Published Jan 24, 22
8 min read